СБУ зловила організатора схеми розкрадання грошей вагонного депо Одеської залізниці

Один з керівників пасажирського вагонного депо станції «Одеса-Головна» підозрюється в розкраданні коштів

Співробітники Служби безпеки України викрили в Києві одного з організаторів схеми розкрадання бюджетних коштів пасажирського вагонного депо станції "Одеса-Головна", який переховувався від слідства. Про це повідомили в Управлінні Служби безпеки України в Одеській області.

За даними попереднього розслідування, в 2017 році представник депо і керівник місцевої комерційної структури уклали договір на ремонт спеціального автотранспорту. Однак передбачені договором роботи фірма не проводила.

Попередньо встановлено, що гроші, виділені на ремонт техніки, учасники угоди привласнили шляхом внесення до актів виконаних робіт недостовірних відомостей.

В кінці квітня цього року одному з керівників вагонного депо і директору комерційної структури слідчі оголосили про підозру по ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (службове підроблення). Після повідомлення про підозру керівник фірми переховувався від правоохоронців.

Співробітники СБУ встановили його місцезнаходження і відповідно до постанови Київського райсуду Одеси затримали в столиці. В даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися