На Одещині дитинча косулі застрягло у паркані: малюка не вдалося врятувати

Тварина отримала серйозні травми і, попри всі спроби її врятувати, не змогла вижити

В Кілії на Одещині дитинча косулі застрягло у паркані. Знесилену та безпорадну тварину помітили на вулиці Миру випадкові перехожі. Люди витягли косулю, але після багатьох годин відчайдушних спроб вибратися з пастки тварина не мала сил.

Про це повідомили на сторінці Кілія INFORM  в Facebook.

За словами людей, дитинча косулі застрягло між прутів зварного паркану професійно-технічного училища №12. На жаль, тварина отримала серйозні травми і, попри всі спроби її врятувати, не змогла вижити.

Дівчина, що проходила повз, допомогла нам витягти бідну тварину. На жаль, допомога прийшла занадто пізно. Косуленя врятувати не вдалося, хоча його тільце ще було теплим. Багато питань до охорони училища, як можна було, охороняючи територію, не бачити біди.

Судячи з картини події, тварина билася за життя всю ніч. Вибач, маленький, що на центральній вулиці міста нікому було тобі допомогти,, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом отруєння безпритульних собак у селищі Тарутине. Повідомлення про те, що напередодні вихідних невідома особа ймовірно отруїла трьох стерилізованих і вакцинованих безпритульних собак, що призвело до їхньої загибелі, правоохоронці виявили на сторінці однієї з Тарутинських спільнот у Facebook під час моніторингу соціальних мереж.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися