Російські окупанти вигадали чергову брехню про останню атаку по Одесі

Вночі 20 липня окупанти знову атакували південні регіони України

Міністерство оборони росії вже прокоментувало свій нічний удар по Одесі 20 липня. За їхніми словами, це був “удар відплати”.

Про це повідомило Міністерство оборони росії.

Сьогодні вночі Збройні Сили Російської Федерації продовжили завдання ударів відплати високоточною зброєю морського та повітряного базування по цехах виробництва та місцях зберігання безекіпажних катерів в районах Одеси та Іллічівська Одеської області. Мета удару досягнуто. Усі призначені об'єкти вражені, - йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, що  міноборони рф і прессекретар володимира путіна Дмитро Пєсков вже назвали "ударами відплати за Кримський міст" атаку по Одесі у ніч з 18 на 19 липня. 

Вночі 20 липня окупанти знову атакували південні регіони України. Під ударом опинилися порти, причали, житлові будинки та торгові мережі. Загалом противник випустив 38 боєприпасів - 19 крилатих ракет та 19 дронів-камікадзе. Силами оборони було знищено 18 повітряних цілей.

Ворожа повітряна атака зачепила центр Одеси та портову інфраструктуру, призвівши до серйозних пошкоджень адміністративних будівель, фасадів і вікон споруд, а також пошкодивши транспортні засоби та житлові будинки. Крім того, на території Одеської області було сильно пошкоджено складські приміщення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що це третя ніч поспіль ракетних атак по Одесі і на місце руйнування 20 липня першими на місце прибули патрульні. Зі зруйнованого будинку почули крики про допомогу.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися