Ракетний обстріл Одещини: поліція документує наслідки (фото)

По Одеській області було випущено 3 ракети “Калібр”

Сьогодні вночі Одеська область зазнала обстрілу ракет “Калібр” з акваторії Чорного моря, які поцілили в зерносховища одного із сільськогосподарських підприємств. Дві людини отримали поранення.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Ворожа повітряна атака, яка стався в ніч з 19 на 20 липня, пошкодила складські приміщення з агропродукцією та сільськогосподарську техніку. Також пошкоджень зазнала техніка ДСНС, які прибули на місце події для гасіння пожежі. Під час цього ворог запустив ще одну ракету в те саме місце. Пошкоджень від вибухової хвилі зазнали й житлові будинки розташовані неподалік.

Поліцейські наразі знаходяться на місцях подій та  займаються фіксацією наслідків ворожого обстрілу. Вони надають допомогу мирному населенню, забезпечують охорону території та допомагають в підтриманні правопорядку. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за статтею 438 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення законів та звичаїв війни.

Шановні громадяни, ворог цинічно обстрілює цивільне населення. У разі сигналу “Повітряна тривога” негайно прямуйте до найближчого укриття і будьте у безпеці до сигналу “Відбій”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вже четверту ніч поспіль ворог обстрілює Одещину ракетами. Після трьох ночей атак на портову інфраструктуру, російські терористи вирішили знищити аграрні підприємства області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися