Кораблі РФ в Чорному морі: скільки ракет на борту

Наразі в Одеській області оголошено повітряну тривогу

Станом на 10 ранку 21 липня у Чорному морі було виявлено 7 ворожих кораблів, які перебувають у стані бойової готовності. Серед них є один носій крилатих ракет типу "Калібр", загальний залп яких становить до 7 одиниць.     

Про це повідомляє пресслужба Військово-Морських Сил Збройних Сил України.     

ЗСУ продовжують виконувати завдання з метою відсічі повномасштабної збройної агресії РФ. У цьому процесі беруть участь підрозділи ВМС у складі створених угрупувань. 

Так, за минулий тиждень нашим військовим вдалось знищити: 115 окупантів, 7 дронів-камікадзе, 3 крилатих ракети, 11 бойових броньованих машин, 5 артилерійських систем, 4 мінометних розрахунків, 1 розрахунок ПТРК, 5 одиниць автомобільної техніки, 1 танк, 9 складів з боєприпасами та 126 БПЛА, — зазначив начальник служби зв’язків з громадськістю командування ВМС ЗСУ Олег Чалик.  

Скільки “Калібрів” в інших морях     

Доцільно звернути увагу на ситуацію в Азовському та Середземному морях. Наразі в Азовському морі знаходиться один ворожий корабель. Разом з тим в Середземному морі вісім кораблів. Серед них немає жодного ракетоносія.  

Вже четверту ніч поспіль ворог обстрілює Одещину ракетами. Після трьох ночей атак на портову інфраструктуру, російські терористи вирішили знищити аграрні підприємства області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися