На Одещині затримали трьох румунів, які вирішили порибалити на Дунаї

Рибалки повідомили, що український кордон порушили випадково в пошуках рибного місця

Прикордонники Ізмаїльського загону затримали моторний човен з трьома громадянами Румунії затримали прикордонники на річці Дунай. Іноземці зупинилися порибалити під берегом українського острова Малий Татару.

Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін.

Чоловіки не встигли розкласти снасті, як до них наблизився катер Держприкордонслужби. Румуни розповіли, що вийшли з міста Тульча на риболовлю, а український кордон порушили випадково в пошуках рибного місця.

За незаконне перетинання кордону на іноземців складені адмінпротоколи за ч.2 ст.204-1 КУПАП, після цього порушників українські прикордонники передали своїм румунським колегам. Плавзасіб рибалок вилучено до рішення суду.


На Одещині прикордонники затримали трьох порушників, які намагалися незаконно покинути територію України. Іноземець, який організовував такі переправлення, відразу був відправлений за ґрати.

Також на Одещині затримали організатора незаконної оборудки та трьох "ухилянтів". 30-річний місцевий житель за 4,5 тисячі доларів США з людини намагався переправити трьох чоловіків через Кучурганський лиман до невизнаної ПМР.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися