Втратив ногу: на Одещині потяг збив мотоблок

Пасажирка мотоблока не зазнала травм

На переїзді Заплази-Жеребкове, що в Подільському районі Одещини мотоблок із сільськогосподарської техніки зіткнувся з пасажирським потягом. Поліція зараз здійснює розслідування для встановлення обставин ДТП.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Згідно з попередньою інформацією, 38-річний водій мотоблока не виконав зупинки перед залізничним переїздом, попри заборонний сигнал світлофора та звукові сигнали, які подавав машиніст потяга. Це призвело до зіткнення між технікою та потягом.

Унаслідок аварії, керманич сільгосптехніки отримав тяжку травму ноги у вигляді ампутації стопи. Його 49-річна співмешканка, яка також знаходилася на причепі мотоблока, не постраждала. З її слів, чоловік перед тим, як сісти за кермо, вживав алкогольні напої. Водія доправили до лікарні, де з нього були взяті біологічні зразки для перевірки на наявність алкоголю в організмі.

Відомості за даним фактом наразі поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частою 2 статті 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту,  що вони спричинили потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або заподіяли велику матеріальну шкоду) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз, — йдеться в повідомленні.

picture
Нагадаємо, що на трасі Одеса — Рені, сталася ДТП, де зіткнулися вантажівка та позашляховик. Внаслідок аварії
загинуло чотири людини, серед яких є й дитина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися