В Одесі чоловік посеред вулиці хотів перерізати собі горло

Чоловік гучно кричав, що немає сенсу жити, і якщо хтось наблизиться до нього, то він вкоротить собі віку

Одеські патрульні завадили чоловіку вкоротити собі віку. На спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про спробу самогубства на вулиці Новощіпний Ряд.

Про це повідомляє Патрульна поліція в Одеській області. 

Очевидець розповів, що бачив чоловіка, який йшов вулицею зі шматком скла та намагався завдати собі шкоди. Інспектори Вадим Чухно та Руслан Мироненко одразу вирушили на виклик. Патрульні отримали детальний опис громадянина, з’ясували напрямок його руху та почали обстежувати прилеглу територію.

Незабаром охоронці порядку побачили чоловіка, схожого за описом. Він тримав лезо ножа біля горла та забороняв містянам підходити до себе. Чоловік гучно кричав, що немає сенсу жити, і якщо хтось наблизиться до нього, то він вкоротить собі віку. Патрульні почали перемовини та просили чоловіка відмовитись від фатальних дій. Коли чоловік відвернувся та заговорив із громадянином, один з інспекторів повалив його на землю, обеззброїв та одяг кайданки.Для надання фахової допомоги патрульні передали громадянина медикам.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські патрульні врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки.



 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися