Під час обстрілу порту Рені на Одещині постраждало румунське судно

Під прицілом окупантів 24 липня була портова інфраструктура

Під час атаки дронів-камікадзе росіян на Ренійський порт постраждало румунське судно. Румунське судно зазнало незначних пошкоджень,

Про це повідомляє HotNews.ro з посиланням на МЗС Румунії.

У відомстві зазначили, що розслідують інцидент через представників генерального консульства в Одесі, яке тимчасово працює в центральному офісі Міністерства. За попередньою інформацією, судно зазнало незначних пошкоджень та змогло продовжити свій рейс. Екіпаж не постраждав.

Атака на порти

Під прицілом 24 липня була портова інфраструктура р. Дунай. Чотири години росіяни атакували порти дронами "Shahed-136". Три дрони знищили наші сили ППО. Внаслідок нічної атаки семеро постраждалих людей. Двом постраждалим надана медична допомога на місці, до лікарні госпіталізовано п’ять осіб.

Один з них у важкому стані, у реанімації. Його стан вдалося стабілізувати. Тепер лікарі готуються перевести його до високоспеціалізованого медичного закладу. Ще один постраждалий  у стані середньої ступені тяжкості. Інші троє – з легкими осколковими пораненнями та забоями тіла. Через влучання зруйновано ангар із зерновими, пошкоджено резервуари для збереження вантажів. В одному із технічних приміщень здійнялася пожежа, яку вже ліквідували.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у США вважають, що країна-терорист Росія може готувати провокацію у Чорному морі. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися