Російські ракети влучили в історичний центр в тому числі й через недосконалість ракет – Гуменюк

Російські окупанти завдали комбінованого ракетного удару по Одесі вночі 23 липня

Російські війська активно обстрілюють Одесу та Одеську область з метою знищення портової інфраструктури. Проте руйнація історичного центру в Одесі відбувається через використання окупантами недосконалих ракет.

Про це повідомила керівниця пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ексклюзивному інтерв'ю для "Україна Сейчас".

Одна з масованих атак на Одесу була складена з максимальних компонентів. Було використано п’ять видів ракет, в тому числі надзвукові, балістичні. Ті, які ворог намагався спрямувати по портовій інфраструктурі, через недосконалість використання, опинились в історичному центрі в тому числі, - каже Керівниця пресцентру Сил оборони Півдня.

Окупанти все частіше також використовують протикорабельні ракети "Онікс". 

Вони дуже швидко втрачають орієнтир. Протикорабельна ракета зорієнтована на корабель. І під час однієї з атак по Одесі це спрацювало досить красномовно - втративши портовий орієнтир, ракета перелетіла портову інфраструктуру і влучила в міську, - заявила керівниця пресцентру.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що російські окупанти завдали комбінованого ракетного удару по Одесі вночі 23 липня. Внаслідок атаки є загиблі, поранень зазнали 19 людей.  Пряме влучання російської ракети 23 липня прийшлося у центральний вівтар собору.

Також під прицілом 24 липня була портова інфраструктура р. Дунай. Чотири години росіяни атакували порти дронами "Shahed-136". Три дрони знищили наші сили ППО. Внаслідок нічної атаки семеро постраждалих людей.




Джерело: https://t.me/u_now/106421


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися