ДТП на трасі Одеса — Рені: перекинулася вантажівка із зерном

Водій, який рухався з Одеси до Ізмаїла не впорався з керуванням

На Одещині сьогодні 27 липня сталася дорожньо-транспортна пригода на трасі Одеса — Рені. В результаті аварії постраждав водій зерновоза.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Попередньо встановлено, що 55-річний водій із Чернігівщини рухався зі сторони Одеси до Ізмаїла на вантажівці DAF, яка була завантажена зерном. Він не впорався з керуванням та автомобіль перекинувся. Водія зерновоза було госпіталізовано з тяжкими тілесними ушкодженнями.
picture

На місці працюють співробітники відділу поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП та забезпечують безпеку дорожнього руху. Він не ускладнений. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, — прокоментував начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Віктор Дудка.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області водій легковика наїхав на двох велосипедистів. Унаслідок аварій, яка сталася 14 липня, близько шостої години ранку на автодорозі Одеса – Южне між селами Сичавка та Кошари, одна людина загинула, ще одна – госпіталізована.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися