Загроза з Чорного моря: скільки ракет “Калібр” готові до запуску

Наразі в Середземному морі готові до запуску 28 ракет типу “Калібр”

Станом на 10 ранку 21 липня у Чорному морі було виявлено 7 ворожих кораблів, які перебувають у стані бойової готовності. Серед них є один носій крилатих ракет типу "Калібр", загальний залп яких становить до 4 одиниць.      

Про це повідомляє пресслужба Військово-Морських Сил Збройних Сил України.      

ЗСУ продовжують виконувати завдання з метою відсічі повномасштабної збройної агресії РФ. У цьому процесі беруть участь підрозділи ВМС у складі створених угрупувань. 

Так, за минулий тиждень нашим військовим вдалось знищити: 96 окупантів, 7 бойових броньованих машин, 5 артилерійських систем, 2 мінометних розрахунки, 5 одиниць автомобільної техніки, 1 танк, 4 склади з боєприпасами, 1 гелікоптер, 2 пункти управління, 2 БПЛА оперативно-тактичного рівня та 258 квадрокоптерів — повідомив начальник служби зв’язків з громадськістю командування ВМС ЗСУ Олег Чалик.  

Скільки “Калібрів” в інших морях       

Доцільно звернути увагу на ситуацію в Азовському та Середземному морях. Наразі в Азовському морі знаходиться один ворожий корабель. Разом з тим в Середземному морі вісім кораблів. Серед них є три носії крилатих ракет типу "Калібр", загальний залп яких складає до 28 одиниць. 

Нагадаємо, “Коментарі” також писали, що вчора вночі, ворог під час сильної грози та шквального вітру завдав ракетного удару по Одеській області. Ціль окупантів залишається незмінною — це портова інфраструктура області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися