В Одесі зупинено рух трамваїв: на яких маршрутах

Відновлювальні роботи вже йдуть, проте одеситам доведеться тимчасово обходитись без цих маршрутів

Через пошкодження мережі "Інфоксводоканала", яке сталося в Одесі, тимчасово виникли обмеження руху трамваїв у деяких напрямках міста. Почато відновлювальні роботи, проте поки що деякі трамвайні лінії зупинені.

Про це повідомляє Департамент міського господарства.      

У зв’язку із пошкодженням мережі "Інфоксводоканала", прийнято рішення про тимчасове припинення руху трамваїв на деяких маршрутах. Зокрема, маршрут №7 працює тільки до 2-ї станції Люстдорфської дороги, маршрут №27 обмежено від Рибпорту до 11 станції Люстдорфської дороги, а маршрут №13 тимчасово не курсує зовсім.

Нагадаємо, що в Одесі розпочинається другий етап реалізації Магістрального трамвайного маршруту прямого сполучення “Північ – Південь” (трамвайний маршрут №7), який буде працювати за наступною схемою:  вул. Паустовського – Люстдорф. Роботи розпочнуться з 29 липня поточного року. Протяжність маршруту складе 33,2 км, загальна тривалість поїздки - 2 год. 20 хв, інтервал руху - 7-8 хв.

“Коментарі” писали, що в Одесі планують придбати нові електробуси. З метою забезпечення сучасної, зручної та екологічно чистої транспортної системи, у планах придбати 30 електробусів та встановити станції підзарядки, що загалом коштуватимуть 13 млн євро. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Також зазначимо, що в Одесі був деревопад. Як зазначають комунальники вітром повалено 73 дерева. Причина — шторм на Одещині. Спеціалісти повідомили, що з повалених дерев дуже багато великих екземплярів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися