На Одещині в двох ДТП постраждали 3 людини: водій мав ознаки сп'яніння

Автівки у водіїв вилучили та помістили на арештмайданчик

Одеські поліцейські розслідують обставини двох ДТП у Білгород-Дністровському районі. Один водій в’їхав у придорожнє дерево, а другий – з’їхав у кювет.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Одна аварія сталася 2 серпня, ввечері у місті Татарбунари. Попередньо правоохоронці встановили, що 31-річний чоловік, керуючи автомобілем "ВАЗ", не впорався з керуванням, виїхав з дороги і зіштовхнувся з придорожнім деревом. Унаслідок аварії двох знайомих чоловіка віком 37 та 43 років, які їхали з ним, медики доправили до лікарні з різними травмами. Сам водій не постраждав. Чоловік мав зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння, у медичному закладі у нього відібрали біологічні зразки для встановлення наявності алкоголю в організмі. 

Друга автопригода сталася 3 серпня, вранці на автодорозі сполученням Вилкове - Спаське, неподалік села Нерушай. Попередньо поліцейські встановили, що 32-річний житель Ізмаїльського район з’їхав у кювет через пошкодження колеса. Чоловік не постраждав, а от його 62-річну мати, що перебувала на пасажирському сидінні, госпіталізували з переломом ключиці. Водія перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

В рамках кримінальних проваджень правоохоронці призначили низку експертиз. Транспорті засоби вилучили та помістили на арештмайданчик. 

Поліцейські наголошують на неухильному дотриманні учасниками дорожнього руху ПДР. Водії, будьте уважними за кермом, не перевищуйте дозволену швидкість, перед поїздкою, особливо на дальні дистанції, обов’язково перевіряйте технічний стан транспортного засобу та у жодному разі не сідайте за кермо у стані сп’яніння, - додали поліцейські. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині іноземця визнано винним у скоєнні смертельної ДТП, в котрій загинули чоловік та його неповнолітній син. Суд виніс вирок у вигляді восьми років позбавлення волі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися