На Одещині відправили за ґрати винуватця ДТП, у якій загинули батько з сином

Нетверезий іноземець керував автомобілем Audi та перевищив швидкість, внаслідок чого зіткнувся із легковиком на Одещині

На Одещині іноземця визнано винним у скоєнні смертельної ДТП, в котрій загинули чоловік та його неповнолітній син. Суд виніс вирок у вигляді восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

Прокурори переконливо довели, що влітку минулого року засуджений керував автомобілем AUDI Q7 у стані алкогольного сп'яніння, і, порушуючи правила дорожнього руху, їхав з надмірною швидкістю. На вулиці От. Головатого у м. Біляївка його автомобіль зіткнувся з легковиком "ВАЗ-21093", що рухався в тому ж напрямку.

Сильний удар призвів до того, що "ВАЗ-21093" врізався у залізобетонний стовп лінії електропередачі на узбіччі, а стовп впав на дах автомобіля. Унаслідок цієї жахливої ДТП загинув 43-річний водій "ВАЗ-21093" та його 12-річний син, а дружина отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості. Під час судового засідання обвинувачений визнав свою вину.

Нагадаємо, що на трасі Одеса — Рені, сталася ДТП, де зіткнулися вантажівка та позашляховик. Внаслідок аварії загинуло чотири людини, серед яких є й дитина.

Також зазначимо, що 11 липня, приблизно о 17:00 годині, сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода на перехресті вулиць Заболотного та Добровольського в Пересипському районі Одеси. Жінка потрапила під колеса вантажівки та загинула.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися