На Одещині поліцейські повернули додому двох малюків, які гуляли без дорослих

Батьки понесуть адміністративну відповідальність за неналежний догляд за дітьми

Поліцейські повернули двох маленьких мандрівників додому після того, як діти гуляли у небезпечних місцях без нагляду дорослих. В обох випадках ні з чотирирічним хлопчиком, ні з дворічним хлопчиком нічого поганого не сталося, але батьки будуть нести адміністративну відповідальність

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Перший хлопчик з Окон був виявлений під час патрулювання місцевими поліцейськими. Хлопчик прогулювався поряд з автодорогою на відстані півтора кілометра від свого будинку. Працівниця поліції, ювенальна поліцейська Надія Деордиця, впізнала хлопчика і знайшла зв'язок з його сім'єю. Виявилось, що родина хлопчика має п'ятьох малолітніх дітей і вже раніше привертала до себе увагу поліції через неналежне доглядання за дітьми та зловживання спиртними напоями.

В другому випадку, маленький хлопчик з Чубівки залишений без нагляду матір'ю і гуляв біля автошляху з інтенсивним рухом. Його випадково знайшла працівниця місцевого кафе і викликала поліцію. Після прибуття поліцейських вони з'ясували, що мати хлопчика думала, що син пішов до дядька.

Правоохоронці провели профілактичні бесіди з дітьми та батьками. Останніх закликали краще дивитися за малечею, постійно тримати її у полі зору, адже у даному випадку через халатність дорослих діти могли потрапити у ДТП або стати жертвою інших протиправних посягань, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що поліцейські Білгород-Дністровського району допомогли знайти 16-річну дівчину, яка планувала виїхати за кордон. Неповнолітня була виявлена на одному із прикордонних пунктів пропуску у Львівській області



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися