На Одещині прикордонники заборонили в’їзд в Україну 71-річному діду: в чому причина

Чоловік є громадянином РФ та любителем руського миру, але довго проживав в Україні

На Одещині, прикордонники Білгород-Дністровського загону, заборонили в’їзд в Україну 71-річному росіянину. Цей чоловік проживав в Україні з 2003 року та перетинав кордон у супроводі своєї доньки, яка є громадянкою України.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Попри довгий строк проживання в Україні, чоловік зберігав свою прихильність до "руського миру" і висловлював симпатії до російської агресивної політики. Під час проведення фільтраційних заходів прикордонники спільно з представниками СБУ виявили в його мобільному телефоні контент, що давав підстави вважати його прихильником російської ідеології.

Навіть під час спілкування на пункті пропуску, чоловік проявляв своє незадоволення відносно зміни дат свят та інших символів, що пов'язані з російським імперіалізмом. Зважаючи на прояви підтримки агресивної політики країни-агресора, прикордонники прийняли рішення заборонити чоловікові в’їзд в Україну на термін трьох років. 

picture
Нагадаємо, що на Одещині викрили кримського "самооборонівця". Чоловік наприкінці лютого 2014 року громадянин України долучився до лав незаконного збройного формування "Самооборона Криму".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися