Пожежа у п’ятиповерхівці в Одесі: подробиці

Вогонь охопив площу у 20 м² в п’ятиповерхівці в Одесі

На Одещині вчора о 16:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Як виявилося, вогонь охопив квартири на 2 поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на вулиці Академіка Філатова. 

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.

Рятувальники негайно прибули на місце пригоди, де було встановлено, що полум'я охопило приміщення. Завдяки оперативності та професіоналізму вогнеборців, вогонь було локалізовано вже о 17:07, а о 17:09 повідомлено про повну ліквідацію загоряння, яке охопило площу 20 м².

На жаль, пожежа не минула без постраждалих. Господарка квартири, жінка 1930 року народження, зазнала незначних опіків лівої верхньої кінцівки. Попри це, вона відмовилась від госпіталізації та медичної допомоги. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем самою господаркою квартири. Правоохоронні органи розслідують дану подію для з'ясування всіх обставин та оцінки завданого збитку.

Нагадаємо, що ввечері 10 липня до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Приморському районі Одеси, по провулку Матросова. На місці рятувальники встановили, що полум’я охопило дах ресторану "Хінкальня".

Також, “Коментарі” писали, що до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Загоряння сталося на балконі в житловому будинку на вулиці Давида Ойстраха в Пересипському районі Одеси.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися