В Одесі сталася пожежа в одному з ресторанів міста: що відомо

Ніхто не постраждав

Ввечері 10 липня до Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Приморському районі Одеси, по провулку Матросова. На місці рятувальники встановили, що полум’я охопило дах ресторану "Хінкальня". Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.

Як стало відомо пізніше, загоряння сталося у витяжній системі. Менше ніж за години рятувальники погасили вогонь  загальній площі ~ 10м². На щастя, ніхто не постраждав. Ймовірна причина пожежі - "коротке замикання двигуна витяжної системи".Збиток та деталі - встановлюються. Від ДСНС Одеси залучалось 2 одиниці техніки та 13 вогнеборців.

Нагадаємо, що 10 серпня в Одеській області селі Сичавка сталося загоряння бази відпочинку. Вогонь охопив два одноповерхових будинків. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

“Коментарі” писали, що 25 липня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Загоряння сталося на балконі в житловому будинку на вулиці Давида Ойстраха в Пересипському районі Одеси. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області.

Раніше “Коментарі” також писали, що до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Кубанка. Коли рятувальники прибули на місце події було встановлено, що горить одноповерховий приватний будинок. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області. Рятувальникам, вдалося локалізувати пожежу о 16:15 та повністю ліквідувати о 16:27. Площа, яку охопив вогонь, становила 40 м2. На жаль, протягом гасіння пожежі вогнеборці виявили жінку 1975 року народження, яка загинула.

Зазначимо таокж, що з початку тижня на Одещині 52 пожежі знищили понад 30 гектарів української землі. В більшості випадків, винуватцями таких пожеж є самі ж люди, які не задумуючись нехтують правилами безпеки та спричиняють шкоду не лише довкіллю, а й здоров’ю і життю громадян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися