В Одеській області прикордонники затримали групу хасидів, які порушили терміни перебування в Україні

Іноземці-паломники ховали документи від прикордонників, щоб уникнути відповідальності

Прикордонники Подільського загону Одеської області спільно з поліцією недалеко від державного кордону затримали 11 іноземців-паломників, які ховали свої документи, щоб уникнути відповідальності. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

Група людей пересувалася на мікроавтобусі "Мерседес Спринтер". Іноземці пояснили, що планували потрапити на старовинне кладовище, а документи нібито залишили в готелі міста Умань, де вони проживали.

В ході перевірки серед особистих речей мандрівників прикордонники знайшли паспорта іноземців - одного громадянина Франції і десяти громадян Ізраїлю. Як з'ясувалося, всі вони порушили правила перебування в Україні.

Для встановлення обставин правопорушення та подальшого прийняття правового рішення групу іноземців-паломників доставили до прикордонного підрозділу.

Матеріали про адміністративне правопорушення прикордонники направили в суд. Іноземцям заборонять в'їзд на територію України терміном на п'ять років і примусово повернуть в країни походження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися