Нічна пожежа у житловому будинку в Одесі: подробиці

Вогонь охопив площу у 10 м² у триповерхівці в Одесі

Сьогодні вночі о 00:11 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на проспекті Українських Героїв в Одесі. Вогонь охопив домашнє майно на першому поверсі триповерхового житлового будинку.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області.

Зусиллями вогнеборців вдалося швидко локалізувати загоряння о 00:25, запобігши подальшому поширенню полум'я. О 00:35 вогонь було повністю ліквідовано на площі 10 м². Під час гасіння пожежі було врятовано господаря квартири, чоловіка 1973 року народження, який отримав травми та був доставлений до медичного закладу.

Пожежу вдалося локалізувати вчасно, завдяки чому були врятовані 8 осіб, які за допомогою маршових сходів були евакуйовані на свіже повітря. Причини пожежі наразі встановлюються, а розмір завданих збитків також потребує уточнення. На місці події працювало 7 одиниць пожежної техніки та 26 рятувальників

На Одещині 14 серпня о 16:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Як виявилося, вогонь охопив квартири на 2 поверсі п'ятиповерхового житлового будинку на вулиці Академіка Філатова. 

Також, “Коментарі” писали, що до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Загоряння сталося на балконі в житловому будинку на вулиці Давида Ойстраха в Пересипському районі Одеси.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися