На Одещині автомобіль впав з обриву в озеро: є жертви

Водія, який не впорався з керуванням перевірять на наявність алкоголю в крові

На Одещині вчора 16 серпня близько 10 вечора сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок неї загинула одна людина, а ще двох постраждалих було госпіталізовано.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Автопригода сталася недалеко від села Борисівка, що в Татарбунарській об'єднаній територіальній громаді. Близько десятої години вечора, 40-річний водій автомобіля "ВАЗ" втратив контроль над транспортним засобом під час руху вздовж озера Сасик. Це призвело до того, що автомобіль з’їхав з ґрунтової дороги та впав з обриву, потрапивши у водойму.

Наслідком цієї ДТП стала смерть 31-річного пасажира, який знаходився на пасажирському сидінні автівки. Водій та інший пасажир, 26-років, отримали травми та були госпіталізовані до місцевої лікарні.

Поліція розпочала розслідування цієї аварії. У водія автомобіля, який не впорався з керуванням, взяли біологічні дослідження на наявність алкоголю у його організмі.

picture

Нагадаємо, що ввечері поблизу села Барабой на автодорозі Одеса — Білгород-Дністровський сталася трагічна ДТП із жертвами. Зіткнулися два легковики - Audi та BMW, в результаті чого, одна людина загинула, а ще одна отримала тяжкі травми.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися