Смертельне ДТП на Одещині: зіткнулися Audi та BMW

Попередньо встановлено, що водій Audi не пропустив BMW, внаслідок чого сталося зіткнення

Вчора ввечері поблизу села Барабой на автодорозі Одеса — Білгород-Дністровський сталася трагічна ДТП із жертвами. Зіткнулися два легковики - Audi та BMW, в результаті чого, одна людина загинула, а ще одна отримала тяжкі травми.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередніми даними поліції, 23-річний водій автомобіля Audi, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі автомобілю BMW, за кермом якого знаходився 34-річний чоловік. Це призвело до зіткнення, унаслідок якого водій Audi загинув на місці, а його 22-річну пасажирку у важкому стані доставили до лікарні. Водію та 15-річному пасажиру BMW вдалося уникнути серйозних ушкоджень.

На місці події працювали слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та СОГ територіального підрозділу поліції. Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження призначено низку експертиз. Встановлюються всі обставини автопригоди, — йдеться в повідомленні.

picture
Нагадаємо, що одеські поліцейські розслідують обставини
двох ДТП у Білгород-Дністровському районі. Один водій в’їхав у придорожнє дерево, а другий – з’їхав у кювет.

"Коментарі" писали, що на Одещині іноземця визнано винним у скоєнні смертельної ДТП, в котрій загинули чоловік та його неповнолітній син. Суд виніс вирок у вигляді восьми років позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися