В Одесі патрульні повернули додому зниклу 5-річну дитину

Дівчинка гралась на дитячому майданчику й через деякий час зникла

В Одесі патрульні повернули додому зниклу дитину. На гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про зниклу 5-річну дитину в Хаджибейському районі. Стурбовані батьки розповіли, що їх донька гралась на дитячому майданчику й через деякий час зникла.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області. 

Патрульні отримали детальний опис дитини та розпочали пошуки. Обстежуючи прилеглу територію, в сусідньому дворі на дитячому майданчику інспектори виявили дівчинку схожу за прикметами. Софійка розповіла інспекторам, що просто гралась та не звернула увагу на час. В лічені хвилини патрульні повернули дівчинку додому та передали її батькам.

Шановні батьки, будьте пильними до своїх дітей, не залишайте їх без нагляду та гідно виконуйте батьківські обов’язки, - наголосили правоохоронці. 

Також патрульні надали рекомендації дорослим:

- частіше спілкуйтесь зі своїми дітьми;

- протягом дня телефонуйте дітям, цікавтесь їх дозвіллям, місцем перебування та станом здоров’я;

- маленьких діток постійно тримайте у полі зору та не залишайте без нагляду;

- важливо, щоб дитина знала своє прізвище, ім’я та по батькові, а також номер телефону одного із батьків. У рюкзак дитини батьки можуть покласти наліпку із зазначенням свого номера телефону;

- якщо ваші діти чи дорослі родичі зникли безвісти – не зволікайте, а одразу звертайтеся за допомогою до поліції на номер 102 або надайте інформацію будь-яким іншим зручним способом.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що патрульні поліцейські допомогти пенсіонерці, якій стало зле у власній квартирі. До поліцейських звернувся соціальний працівник та розповів, що жінка, яка потребує догляду, вже декілька днів перестала виходити на зв'язок й не відчиняє двері.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися