В Одесі патрульні надали допомогу пенсіонерці, яка два дні не могла підвестися на ноги

Старенька впала в квартирі та не могла встати

Патрульні поліцейські допомогти пенсіонерці, якій стало зле у власній квартирі. До поліцейських звернувся соціальний працівник та розповів, що жінка, яка потребує догляду, вже декілька днів перестала виходити на зв'язок й не відчиняє двері.

Інспектори патрульної поліції одразу приїхали до квартири старенької. Спочатку поліцейські намагалися спілкуватись з жінкою через двері, але вона ледь могла говорити й вимовила тільки, що їй потрібна допомога. Щоб потрапити до неї у квартиру, патрульні викликали рятувальників, які відчинили двері. В одній з кімнат інспектори виявили жінку, яка лежала на підлозі та не могла самостійно підвестись. Бабуся розповіла, що декілька днів тому їй стало зле й вона впала. Весь цей час жінка намагалась кликати про допомогу, але сусіди її не чули.

“Патрульні перенесли бабусю на ліжко та напоїли її водою. Щоб пересвідчитись, що здоров’ю жінки нічого не загрожує, інспектори також викликали на місце швидку”, - йдеться в повідомленні Патрульної поліції.

Нагадаємо, що вчора біля села Дачне Одеської області сталася аварія. В результаті зіткнення великовантажних автомобілів, один із водіїв застряг в салоні машини. До одеських патрульних звернулися очевидці з проханням допомогли витягнути чоловіка. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що одеські патрульні супроводили в пологовий будинок жінку, яка от-от мала народити дитину. Вночі увагу патрульних привернув автомобіль Ford, який рухався вулицею Овідіопольська дорога під час комендантської години. 

Крім того, в Одесі у патрульні звільнили жінку, яку власний син узяв в заручниці та загрожував вбити викруткою. В поліцію подзвонили сусіди, які почули крики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися