На Одещині патрульні звільнили чоловіка, якого затиснуло в салоні автомобіля

В результаті аварії чоловік не міг самостійно вибратись з машини

Вчора біля села Дачне Одеської області сталася аварія. В результаті зіткнення великовантажних автомобілів, один із водіїв застряг в салоні машини. До одеських патрульних звернулися очевидці з проханням допомогли витягнути чоловіка. 

Інспектори патрульної поліції оперативно прибули на місце події. Там поліцейські виявили дві потрощені вантажівки. На допомогу патрульним прийшли також інші водії, за допомогою ломів чоловіки спробували силою відчинити двері. Втім, автівка почала горіти. Патрульні одразу викликали на місце медиків й рятувальників. Щоб не втрачати час, інспектори почали гасити палаючу автівку вогнегасниками. Водночас, інші водії закріпили трос на дверях пошкодженої вантажівки та ривком іншого автомобіля деблокували двері. Водія вдалося вчасно витягнути з кабіни та перемістити в безпечне місце.

До приїзду медиків інспектори контролювали стан водія. Крім того, додатковий екіпаж огородив місце події та регулював дорожній рух.Встановлювати обставини дорожньо-транспортної пригоди будуть слідчі.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що одеські патрульні супроводили в пологовий будинок жінку, яка от-от мала народити дитину. Вночі увагу патрульних привернув автомобіль Ford, який рухався вулицею Овідіопольська дорога під час комендантської години.

Нагадаємо також, що в Одесі у патрульні звільнили жінку, яку власний син узяв в заручниці та загрожував вбити викруткою. В поліцію подзвонили сусіди, які почули крики.

Зазначимо  також, що патрульні Одещини надали допомогу жінці, якій стало зле у власній квартирі. У квартирі інспектори побачили жінку, яка лежала на підлозі ванної кімнати в безпорадному стані. Патрульні разом стабілізували її стан.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися