Одеські патрульні допомогли жінці, яка мала от-от народити

Правоохоронці зупинили автомобіль, який рухався під час комендантської години

Одеські патрульні супроводили в пологовий будинок жінку, яка от-от мала народити дитину. Вночі увагу патрульних привернув автомобіль Ford, який рухався вулицею Овідіопольська дорога під час комендантської години.

Про це повідомляє Патрульна поліція в Одеській області. 

Інспектори зупинили автівку і стурбований водій розповів, що його вагітна дружина от-от має народити дитину і він везе її до пологового будинку. Інспектори Андрій Заєць та Євген Підлісний одразу прийняли рішення супроводити автомобіль до лікарні. Дорогою патрульні зателефонували медикам в пологовий будинок та попередили, що везуть породіллю. Жінку передали лікарям.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що мотопатрульні допомогли чоловіку швидко довести дитину до лікарні. Інцидент трапився декілька днів тому в місті Ізмаїл. До патрульних звернувся місцевий мешканець, який розповів, що його донька зламала руку і її терміново потрібно доправити до медичного закладу.

Також патрульні знайшли жінку похилого віку, яка не пам’ятала місця свого мешкання та яким чином опинилась на вулиці. Після довгих розмов вона розповіла поліцейським, що згадала прізвище та ім’я свого чоловіка. Поліцейським вдалось з’ясувати адресу одеситки та за лічені хвилини вони доправили її додому та передали вдячним родичам.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися