На Одещині патрульні допомогли швидко доставили до лікарні травмовану дитину

Наразі здоров'ю дитини нічого не загрожує

Мотопатрульні допомогли чоловіку швидко довести дитину до лікарні. Інцидент трапився декілька днів тому в місті Ізмаїл. До патрульних звернувся місцевий мешканець, який розповів, що його донька зламала руку і її терміново потрібно доправити до медичного закладі. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.

Інспектори не змусили чекати. Поліцейські увімкнули спеціальні сигнали та забезпечили безперешкодний проїзд, чим допомогли чоловіку з дитиною швидко потрапити до медиків.

“Згодом вдячний батько травмованої дівчинки зателефонував на гарячу лінію 102 та попросив передати слова подяки поліцейським, які допомогли в скрутній ситуації. Ми завжди поруч, коли вам необхідна допомога”. - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” повідомили, що одеські патрульні врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки. 

Крім того, патрульні знайшли жінку похилого віку, яка не пам’ятала місця свого мешкання та яким чином опинилась на вулиці. Після довгих розмов вона розповіла поліцейським, що згадала прізвище та ім’я свого чоловіка. Поліцейським вдалось з’ясувати адресу одеситки та за лічені хвилини вони доправили її додому та передали вдячним родичам.

Нагадаємо також, що в Одесі патрульні звільнили жінку, яку власний син узяв в заручниці та загрожував вбити викруткою. В поліцію подзвонили сусіди, які почули крики. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися