В Одесі патрульні допомогли бабусі повернутися додому: жінка забула свою адресу

На допомогу покликали небайдужі одесити

До патрульної поліції зателефонували недайбужі одесити, які розповіли, що на вулиці Генерала Бочарова ходить розгублена  бабуся. Прибувши на місце виклику, патрульні знайшли жінку похилого віку, яка не пам’ятала місця свого мешкання та яким чином опинилась на вулиці. Після довгих розмов вона розповіла поліцейським, що згадала прізвище та ім’я свого чоловіка.

Поліцейським вдалось з’ясувати адресу одеситки та за лічені хвилини вони доправили її додому та передали вдячним родичам.

“Друзі, піклуйтесь про своїх родичів похилого віку. Забезпечте у них наявність інформації про стан здоров'я й контакти рідних. Ця інформація значно пришвидшить допомогу таким людям у разі потреби.Не будьте байдужими, не проходьте повз людей, яким, можливо, необхідна допомога. У разі потреби телефонуйте на гарячу лінію 102”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” повідомили, що одеські патрульні врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки.

Крім того, одеські патрульні, які наразі несуть службу в складі зведеного загону на Херсонщині, під час патрулювання одного з районів міста, допомогли місцевим мешканцям полагодити авто. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Нагадаємо також, що  в Одесі близько 4-ої години ранку патрульні звільнили жінку, яку власний син узяв в заручниці та загрожував вбити викруткою. В поліцію подзвонили сусіди, які почули крики. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися