Погрожував вбити свою мати викруткою: в Одесі патрульні затримали чоловіка (відео)

Сусіди почули крики про допомогу з квартири та викликали поліцію

Сьогодні в Одесі близько 4-ої години ранку патрульні звільнили жінку, яку власний син узяв в заручниці та загрожував вбити викруткою. В поліцію подзвонили сусіди, які почули крики.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.

Отримавши повідомлення про крики про допомогу, які лунали з однієї з квартир на вулиці Радісній, поліцейські одразу вирушили на місце події. Прибувши до будинку, сусіди розповіли правоохоронцям, що син загрожує своїй матері вбивством.

Інспектори піднялися до квартири та зіткнулися з агресивним чоловіком, який тримав викрутку біля шиї матері та висловлював загрози. Поліцейські, усвідомивши серйозність ситуації, негайно розпочали перемовини, спрямовані на звільнення заручниці. Але зловмисник не збирався відступати.

Скориставшись моментом, патрульні змогли вибити інструмент з рук чоловіка, відштовхнути на безпечну відстань від матері та затримати його. Після затримання патрульні викликали слідчих та лікарів, які забезпечили подальші заходи з розслідування цього інциденту.

Нагадаємо, що на Одещині 48-річну жительку Ізмаїла можуть посадити з ґрати  за домашнє насильство над матір’ю. Вона, будучи у нетверезому стані, неодноразово словесно ображала та принижувала свою 78-річну матір, з якою спільно проживає.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися