На Одещині жінці загрожує в'язниця за насильство над власною матір'ю

Після вживання алкоголю, жінка знову і знову продовжувала ображати стареньку

На Одещині 48-річну жительку Ізмаїла можуть посадити з ґрати  за домашнє насильство над матір’ю. Вона, будучи у нетверезому стані, неодноразово словесно ображала та принижувала свою 78-річну матір, з якою спільно проживає.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

За вчинення домашнього насильства  поліцейські складали адміністративні протоколи, проводили профілактичні бесіди. Суд навіть призначав правопорушниці покарання у вигляді штрафу. Але після чергового вживання алкоголю, жінка знову продовжувала ображати стареньку.

Коли порушення закону з боку доньки відносно матері набрали систематичного характеру, поліцейські розпочали кримінальне провадження. Слідчі повідомили фігурантці про підозру в умисному систематичному вчиненні психологічного насильства щодо особи, з якою винна перебуває у сімейних відносинах, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілої.

Цей злочин карається громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до  двохсот сорока годин або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до двох років. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Березівці на Одещині цивільне подружжя понесе адміністративне покарання за вчинення домашнього насильства щодо доньки та неналежне виконання батьківських обов’язків.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися