В Херсоні одеські патрульні допомогли водію, який наїхав на уламок снаряда та пошкодив колесо

Наразі із подружжям все добре

Одеські патрульні, які наразі несуть службу в складі зведеного загону на Херсонщині, під час патрулювання одного з районів міста, допомогли місцевим мешканцям полагодити авто. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Як зазначили у відомстві, патруль звернув увагу на автівку, яка стояла з увімкненою аварійно-світловою сигналізацією. Як виявилось, водій наїхав на уламок снаряда та пошкодив колесо. Діяти потрібно було швидко, оскільки цей район Херсону перебуває під постійними обстрілами. Тож патруль швидко допоміг подружжю замінили пошкоджене колесо на запасне.

Раніше “Коментарі” писали, що патрульні поліцейські надали домедичну допомогу чоловікові з ножовим пораненням та затримали ймовірну нападницю. До поліції посеред ночі надійшов виклик про замах на вбивство. Як стало відомо, інцидент стався в одному з будинків у центральній частині міста. Про це повідомили в Патрульній поліції одеської області. 

Нагадаємо, що одеські патрульні врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки.

“Коментарі” писали, що поліцейські встановлюють обставини ДТП в Одеському районі. Попередньо встановлено, що 25-річний водій автомобіля “Nissan Primera” виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із маршрутним автобусом сполученням “Одеса – Окни”, яким керував 65-річний водій. Водій легковика від отриманих травм загинув на місці. Одну пасажирку маршрутки з травмами голови доставили до лікарні. Інші 29 пасажирів та керманич автобуса госпіталізації не потребували.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися