В Одесі жінка вдарила чоловіка ножем і сама викликала поліцію: подробиці інциденту

Чоловіка госпіталізували, адже він втратив багато крові

Патрульні поліцейські надали домедичну допомогу чоловікові з ножовим пораненням та затримали ймовірну нападницю. До поліції посеред ночі надійшов виклик про замах на вбивство. Як стало відомо, інцидент стався в одному з будинків у центральній частині міста. Про це повідомили в Патрульній поліції одеської області. 

Коли інспектори приїхали на виклик, то їх зустріла жінка, яка і викликала патруль. Вона розповіла, що під час конфлікту зі знайомим поранила його ножем. У квартирі поліцейські побачили скривавленого чоловіка з ножовими пораненнями кінцівок. Він був у свідомості, але вже втратив велику кількість крові. Щоб зупинити кровотечу, патрульні наклали потерпілому турнікети до приїзду швидкої.

Нагадаємо, що одеські патрульні врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки.

“Коментарі” писали, що поліцейські встановлюють обставини ДТП в Одеському районі. Попередньо встановлено, що 25-річний водій автомобіля “Nissan Primera” виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із маршрутним автобусом сполученням “Одеса – Окни”, яким керував 65-річний водій. Водій легковика від отриманих травм загинув на місці. Одну пасажирку маршрутки з травмами голови доставили до лікарні. Інші 29 пасажирів та керманич автобуса госпіталізації не потребували.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися