На Одещині легковушка зіткнулась з автобусом: є загиблий

ДТП сталася о пів на четверту годину дня на автодорозі Одеса - Кучурган

Поліцейські встановлюють обставини ДТП в Одеському районі. Попередньо встановлено, що 25-річний водій автомобіля “Nissan Primera” виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із маршрутним автобусом сполученням “Одеса – Окни”, яким керував 65-річний водій.

Водій легковика від отриманих травм загинув на місці. Одну пасажирку маршрутки з травмами голови доставили до лікарні.  Інші 29 пасажирів та керманич автобуса госпіталізації не потребували.

“На місці події працюють співробітники територіального підрозділу поліції та слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області. Наразі встановлюються всі обставини ДТП”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на території Одещини сталося три дорожньо-транспортні пригоди, що призвели до двох загиблих та госпіталізації чотирьох осіб. Поліцейські наразі розслідують всі обставини аварій, які сталися вчора, 28 липня, в Білгород-Дністровському та Ізмаїльському районах.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській області водій легковика наїхав на двох велосипедистів. Унаслідок аварій, яка сталася сьогодні, 14 липня, близько шостої години ранку на автодорозі Одеса – Южне між селами Сичавка та Кошари, одна людина загинула, ще одна – госпіталізована.

Зазначимо, що у селі Молодіжне Одеського району, трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмувалися двоє водіїв. Поліція зараз працює на місці події та вивчає всі обставини цього ДТП. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися