ДТП в Одеському районі: постраждали двоє людей

Наразі водіїв доставлено до лікарні, де їх перевірять на стан сп’яніння

Сьогодні о пів на дев’яту годину ранку, у селі Молодіжне Одеського району, трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмувалися двоє водіїв. Поліція зараз працює на місці події та вивчає всі обставини цього ДТП.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

За попередніми даними, 54-річна водійка автомобіля Volkswagen Polo виїхала з узбіччя на головну дорогу, не надавши перевагу в русі автомобілю Nissan Bluebird, яким керував 20-річний чоловік, що рухався в зустрічному напрямку. Ця недбалість призвела до зіткнення автомобілів.

В результаті аварії обидва водії отримали тілесні ушкодження, і їх було доставлено до лікарні для надання медичної допомоги. Також, водіїв перевірять на стан сп’яніння.

На місці пригоди працює слідчо-оперативна група місцевого підрозділу поліції. Встановлюються всі деталі, які призвели до зіткнення автомобілів.

picture
Нагадаємо, що на Одещині вчора 27 липня сталася
дорожньо-транспортна пригода на трасі Одеса — Рені. В результаті аварії постраждав водій зерновоза.

Також “Коментарі” писали, що в Одеській області водій легковика наїхав на двох велосипедистів. Унаслідок аварій, яка сталася 14 липня, близько шостої години ранку на автодорозі Одеса – Южне між селами Сичавка та Кошари, одна людина загинула, ще одна – госпіталізована.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися