Одеські патрульні надали допомогу жінці, якій стало зле у власній квартирі

На 7-му поверсі жінка кричала та кликала допомогу й сильно стукала у підлогу

Патрульні Одещини надали допомогу жінці, якій стало зле у власній квартирі. У квартирі інспектори побачили жінку, яка лежала на підлозі ванної кімнати в безпорадному стані. Патрульні разом стабілізували її стан.

Про це повідомляє Патрульна поліція в Одеській області. 

На 7-му поверсі моя сусідка кричить та кличе допомогу й сильно стукає у підлогу. Жінка живе одна. Можливо їй зле чи з нею щось трапилося, — такий виклик у суботу ввечері надійшов патрульним.

Патрульні Марина Бондаренко, Євген Граждан, Віталій Краснощеченко на місці з’ясували всі обставини, відтак негайно викликали рятувальників та бригаду швидкої, адже час міг йти на хвилини. Двері квартири були зачинені, тож до справи долучились рятувальники, які швидко їх відчинили. Марина допомогла жінці підвестися та одягнутись й відвела її у кімнату. Громадянка відмовилась від медичної допомоги та подякувала патрульним за те що врятували її.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Приморському районі Одеси, по вулиці Градоначальницька. У вогняній пастці опинилася жінка похилого віку. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися