На Одещині зафіксували загибель риби у ставку: що стало причиною

Кирничанський ставок №1 знаходиться в оренді у фермерського господарства

На Одещині зафіксували загибель риби у ставку села Кирнички Суворовської ОТГ Ізмаїльського району. В ході обстеження виявили поодинокі екземпляри товстолоба в снулому виді.

Про це повідомляє Одеський рибпатруль. 

За даним фактом на місце події прибула комісія у складі співробітників Одеського рибпатруля, Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу та  Управління Держпродспоживслужби в Одеській області.  Фахівці повідомили, що вода має природний колір без неприємного запаху. 

Зазначимо, що Кирничанський ставок №1 знаходиться в оренді у фермерського господарства. При опитуванні працівники розповіли, що напередодні здійснювали контрольний вилов риби і знаряддями лову травмували поодинокі екземпляри, чим спричинили її загибель.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в непростих умовах продовжується поливний сезон у Кілійському, Татарбунарському та  Арцизькому районах Одещини. Зафіксоване значне падіння рівня води в р. Дунай, відповідно в підвідних каналах до насосних станцій, що значно впливає на продуктивність роботи насосно-силового обладнання та його експлуатацію на гранично допустимих рівнях. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися