5 годин без ліків: на Одещині діабетик випадково зачинився у ванній

Завдяки сусідам та швидкому реагуванню поліцейського, житель Одещини був врятований

На Одещині співробітник поліції допоміг людині, яка опинилася у складній ситуації. Чоловік, хворий на діабет, випадково зачинився у ванній кімнаті та провів там без ліків 5 годин.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

О п'ятій годині ранку мешканці житлового комплексу Артвіль зателефонували поліцейському Станіславу Суню та повідомили, що з сусідньої квартири на 12 поверсі чулися стуки та заклики про допомогу. Завдяки своєму місцеперебуванню, правоохоронець встиг прибути на місце виклику всього за кілька хвилин.

На місці він дізнався, що поруч з ними проживає іноземець приблизно 60 років, який страждає від цукрового діабету. Попри всі спроби правоохоронця потрапити до квартири були марними, а стуки по стінах не припинялися.

Розуміючи, що сталося щось серйозне, і власник квартири може потребувати допомоги, поліцейський негайно викликав на місце події карету швидкої допомоги, співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій та ще один екіпаж поліції. В підсумку двері буди відкриті та чоловіка визволили з “пастки”.

Виявилося, що через зламаний замок чоловік хворий на цукровий діабет зачинився у ванній кімнаті та провів там без доступу до ліків близько п'яти годин. На щастя, завдяки оперативним діям правоохоронців і рятувальників, госпіталізація не знадобилася, і з чоловіком все добре.

Головне, що все скінчилося добре. Небезпека минула, нині життю чоловіка нічого не загрожує. Я отримав в нагороду добру посмішку, чоловіче рукостискання та thank you so much, Ukrainian policeman, і з гарним настроєм повернувся на своє робоче місце, щоб надалі допомагати людям, — зазначив поліцейський.
Нагадаємо, що поліцейські Білгород-Дністровського району допомогли знайти 16-річну дівчину, яка планувала виїхати за кордон. Неповнолітня була виявлена на одному із прикордонних пунктів пропуску у Львівській області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися