На Одещині двоє хлопців підпалили салют, який одразу вибухнув: що з дітьми

Діти знайшли салют неподалік свого дому, де вони гралися

На Одещині поліція досліджує обставини, що призвели до серйозних опіків двох підлітків у віці 13 та 15 років. Хлопці були доставлені до лікарні з опіками II ступеня після нещасного вибуху під час гри з піротехнікою.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Подія сталася у селищі Захарівка. Попередньо встановлено, що місцеві друзі віком 13 та 15 років грались неподалік дому, де, зі слів хлопців, знайшли салют у вигляді циліндра і вирішили його підпалити сірниками. Щойно підлітки це зробили, як циліндр вибухнув, — зазначила інспектор ювенальної превенції сектору превенції Роздільнянського районного відділу поліції Ірина Тодорашко.

Після нещасного інциденту, хлопці відразу повідомили своїм батькам, які викликали "швидку". Дітей госпіталізували до місцевої лікарні, де їм було надано необхідну медичну допомогу. На щастя, їхньому життю нічого не загрожує.

Наразі поліція, інспектор ювенальної превенції, слідчий та криміналіст продовжують розслідування цієї події, щоб встановити всі обставини.

Закликаємо батьків пояснювати дітям, що будь-які знахідки, схожі на піротехнічні вироби, вибухові пристрої тощо, чіпати не можна. В країні йде війна і, на жаль, нині і ще довго після її завершення для нас усіх становитимуть загрозу покинуті вибухові пристрої, допоки вся наша територія не буде розмінована, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині троє малолітніх дітей ледве не втопилися через неуважність батьків. Двоє діток, трирічний хлопчик та семирічна дівчинка, госпіталізовані, ще один хлопчик семи років серйозно не постраждав.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися