Судно, яке прямувало з Одещини, потрапило в аварію

Суховантаж Amanos, що прямує з української Кілії до турецького Текірдагу, стало на якір

Вантажне судно Amanos потрапило в аварію на шляху з України до Туреччини, але відмовилося від допомоги. Суховантаж ймовірно, зламався у Чорному морі, у водах Румунії та Болгарії.

Про це повідомляє видання Fleetmon. 

Судно встало на якір біля узбережжя Румунії. Морська влада Румунії отримала попередження 26 серпня щодо стану та положення судна, але екіпаж суховантажу не звертався за допомогою. Більш того, судно відхилило будь-яку пропозицію допомоги, запропоновану румунським агентством SAR ARSVOM.

Переймаючись через можливі наслідки, рятувальники вивели на місце багатоцільове судно "Brizo", судно "Depol" та морський буксир. В неділю капітан суховантажу заявив, що на судні немає пробоїн, і тому судно рушило до мису Каліакра, що знаходиться в болгарських територіальних водах.

На цей час суховантаж розташовується неподалік від узбережжя Болгарії. Судно "Amanos" в дорозі з української Кілії до Текірдагу, Туреччина.


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що балкер PRIMUS сінгапурського оператора під прапором Ліберії, який 26 серпня вийшов з Одеського порту, дістався територіального моря Румунії.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися