СБУ зловила в Одесі групу наркодилерів

Шість одеситів продавали наркотики через інтернет і закриті групи в одному з популярних месенджерів

Співробітники Служби безпеки України блокували в Одесі діяльність угруповання наркодилерів, які через інтернет збували заборонені речовини клієнтам по всій Україні. Про це повідомили в прес-центрі СБУ.

За даними попереднього слідства, до складу групи входило шість місцевих жителів. Наркотики ділки закуповували у оптових постачальників і перепродавали через власний інтернет-сайт і закриті групи в одному з популярних месенджерів. Товар замовникам доставляли кур'єри, а на території регіону наркотики збували через закладки. Оплата за психотропи надходила на банківські картки фігурантів справи.

За оперативною інформацією, щомісяця зловмисники продавали амфетамін і екстазі за розцінками чорного ринку більш ніж на мільйон гривень.

Під час обшуків за місцем проживання учасників групи правоохоронці вилучили комп'ютери та мобільні телефони з даними про наркотрафік, банківські картки та інші докази протиправної діяльності. У помешканні організатора оперативники виявили амфетамін, канабіс і екстазі.

Слідчі повідомили організатору угруповання про підозру у вчиненні злочину, пов'язаного з незаконним обігом наркотичних засобів. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися