На Одещині сталася масштабна пожежа в дачному кооперативі: подробиці

Вогонь охопив площу в 15 гектарів у садовому кооперативі в Одеському районі

Вчора о 14:19 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Одеському районі за межами села Миколаївка. Загоряння виникло на території садового кооперативу.

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Одеській області.

Після прибуття на місце події було виявлено, що вогонь охопив не лише траву, але також чагарники та господарські споруди. У зв'язку з цим була проведена швидка аеророзвідка для прийняття належних рішень з ліквідації загрози та захисту дачного масиву.

Зусиллями вогнеборців о 16:03 вдалося локалізувати загоряння, запобігши подальшому поширенню полум'я. О 17:32 вогонь було повністю ліквідовано на площі 15 гектарів.

Попередньо встановлено, що ймовірною причиною пожежі є недбале поводження з вогнем, але особу, яка його спричинила, поки не встановлено. На місці події працювало 9 одиниць пожежної техніки та 40 рятувальників ДСНС.

Також, “Коментарі” писали, що до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Загоряння сталося на балконі в житловому будинку на вулиці Давида Ойстраха в Пересипському районі Одеси.

Нагадаємо, що 29 серпня о 20:38 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на вулиці Марсельська в Одесі. Вогонь охопив домашнє майно на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися