В Одесі викрили мережу ігрових закладів: подробиці

Мережа ігрових закладів працювала в Одесі понад рік

В Одесі прокурори відправили обвинувальний акт до суду щодо 8 осіб, серед яких організатор гральних закладів і сім адміністраторів що обвинувачуються у незаконній діяльності з організації та проведення азартних ігор. За такі дії їм загрожують чималі штрафи.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

В результаті слідства було встановлено, що обвинувачені спільно організували та проводили діяльність інтерактивних гральних закладів в Одесі протягом понад року. Вони нібито надавали послуги з доступу до Інтернету, що використовувались як прикриття для незаконних азартних ігор.

До гральних закладів допускались лише ті, хто здійснював телефонний дзвінок із дозволу адміністратора. Касири-адміністратори, за вказівками голови злочинної групи, вирішували, чи може гравець відвідати заклад.

З метою уникнення виявлення незаконної діяльності, приміщення гральних закладів облаштовувалися відеоспостереженням. Також, для координації дій, учасники групи використовували спеціально закуплені "адміністраторські" мобільні телефони.

Правоохоронці провели понад 20 обшуків у підпільних гральних закладах, офісах та складських приміщеннях. Було виявлено і вилучено понад 2000 одиниць комп’ютерної та іншої техніки, включаючи монітори, сервери, маршрутизатори, відеореєстратори, пристрої для друкування чеків, жорсткі диски, чорнову документацію та готівку.

Нагадаємо, що в Одесі прокуратура та Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили злочинну групу, яка організувала мережу нелегальних гральних закладів на території міста. За такі дії правопорушникам загрожують великі штрафи.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися