В Одесі викрили мережу нелегальних ігрових закладів (фото)

Ігрові заклади працювали в Одесі з листопада минулого по липень цього року

В Одесі прокуратура та Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили злочинну групу, яка організувала мережу нелегальних гральних закладів на території міста. За такі дії правопорушникам загрожують великі штрафи.

Про це повідомляє Пресслужба Одеської обласної прокуратури.

В результаті слідства встановлено, що з листопада 2022 по липень цього року, мешканці Одеси створили нелегальну мережу гральних закладів, де проводилися азартні ігри через Інтернет без необхідної ліцензії. Для забезпечення конспірації, гральні заклади були обладнані камерами відеоспостереження, а доступ до приміщень для проведення ігор надавався тільки за дозволом адміністратора.

На цей момент п'яти учасникам злочинної групи, зокрема організатору незаконного бізнесу та чотирьом адміністраторам гральних закладів, було повідомлено про підозру за організацію та проведення азартних ігор без ліцензії. Вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів для підозрюваних.
picture

Під час обшуків було вилучено понад 100 системних блоків, моніторів та іншого обладнання, використовуваного для проведення азартних ігор, а також гроші та чорнові записи. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей оцінюється приблизно в 1,3 млн гривень.

Нагадаємо, що за довгі місяці оперативних та слідчих заходів поліція Одеси знешкодила мережу нелегальних гральних закладів, яка складалася з 50 закритих приміщень. Правопорушники використовували засоби конспірації та обмеженого входу, щоб утримувати нелегальні заклади в таємниці від органів влади.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Нэтэли

11 листопада 2023, 11:38

Вранье! Прекрасно работает на виду у всех, полиция типа накрывала, выплачивается большой штраф - капля в море по сравнению с их ежедневными доходами.. после этого прекрасно также продолжает работать уже больше года по обычной схеме позвонил , пришел - впускают толоькл своих… Или вы забыли адрес…

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися