На Одещині виявлено чоловіка, який незаконно наловив риби на майже 800 тисяч гривень

У правопорушника було вилучено 21 кілограм бичка, яких він виловив у Тилігульському лимані

На Одещині був виявлений випадок незаконного вилову водних біоресурсів на Тилігульському лимані, поблизу с. Кошари. Чоловік використовував заборонені знаряддя лову - 2 ятери бичкові.

Про це повідомляє Одеський рибоохоронний патруль.

Після проведеного обшуку вдалося вилучити 21 кілограм бичка. Розрахунки показали, що це спричинило збитки на суму 783 564 гривень. За цей вчинок на чоловіка було складено протокол про адміністративне правопорушення згідно зі статтею 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення (частина 4).

Також на місце події викликано слідчо-оперативну групу для порушення справи за ст. 249 КК України “Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом”, що карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого, — йдеться в повідомленні.

picture

Знаряддя лову, а також водні біоресурси були вилучені та передані на відповідальне зберігання підприємству, поки не буде прийняте рішення суду.

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що на Одещині під час спільних природоохоронних заходів екологів та поліції був виявлений випадок незаконного вилову водних біоресурсів на березі Дністровського лиману поблизу села Шабо. На правопорушника склали адмінпротокол.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися