На трасі Одеса — Рені кросовер зіткнувся з вантажівкою: є жертви

В результаті аварії на трасі Одеса — Рені загинув 42-річний чоловік

Сьогодні, 1 вересня, о пів на п’яту годину ранку, сталася дорожньо-транспортна пригода на трасі Одеса – Рені, біля села Білолісся. Внаслідок цього ДТП одна людина загинула, а поліція розпочала розслідування, щоб встановити всі обставини.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередньою інформацією, 42-річний водій автомобіля Renault Sandero, рухаючись у напрямку міста Рені, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем DAF, яким керував 62-річний водій. У результаті удару вантажівка перекинулася із дороги.

Внаслідок зіткнення, водій кросовера загинув на місці події. Водій вантажівки не постраждав і був тверезим, як підтвердила перевірки на вміст алкоголю в крові.

Інформацію про аварію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Ця стаття стосується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції. В рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці помістили транспортні засоби на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідчі дії тривають, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 26 серпня, о п'ятій ранку на трасі Одеса — Рені поблизу села Маяки, сталася дорожньо-транспортна подія. Внаслідок зіткнення легковика і вантажівки постраждала родина з п'ятьох осіб, серед них троє дітей.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися