Керівництво Одеської юракадемії намагається приховати факт спалаху коронавірусу в вузі

Заняття в Одеській юракадемії продовжені до 25 жовтня, незважаючи на рішення Кабміну про те, що студентів повинні були відправити додому ще 15 жовтня

В Одеській юракадемії зафіксовано спалах коронавірусу серед студентів і викладачів. Ще один хворий - ректор МГУ і кандидат в депутати від "Української морської партії" Костянтин Громовенко Про це повідомляє ряд одеських інтернет-ресурсів.

Проте, за даними ЗМІ, за вказівкою Сергія Ківалова, заняття в Юракадемії продовжені до 25 жовтня, незважаючи на те, що, за рішенням Кабміну, студентів повинні були відправити додому ще 15 жовтня.

Така вимога до студентів - є не тільки загрозою здоров'ю і навіть життю, але і може сприйматися як кримінальна відповідальність, яка передбачається законодавством за порушення режиму самоізоляції в разі захворювання коронавірусом.

Очевидно, що про це знають всі учасники процесу. Тільки студенти і викладачі - це заручники ситуації, де Ківалов намагається використати останній шанс провести свою партію в міську раду.

Голоси студентів, які ризикують бути відрахованими і викладачів, які не бажають втрачати місце роботи - це один з ключових моментів, на який робить ставку Ківалов. А враховуючи, що до виборів залишився фактично тиждень, його команда докладає всіх зусиль, щоб студенти і викладачі прийшли на виборчі дільниці - незалежно від будь-яких обставин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися