На Одещині сталася смертельна ДТП: в чому причина аварії

Водій автомобіля Toyota Avensis перевищив швидкість та не впорався з керуванням

На Одещині вчора, 9 вересня, близько шостої години вечора на автодорозі, яка сполучає Подільськ і Балту, сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок перекидання автомобіля Toyota Avensis від отриманих травм загинув водій.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За даними правоохоронців, 38-річний водій автомобіля "Toyota Avensis", рухаючись з села Борщі у напрямку міста Балта, порушив правила дорожнього руху, перевищивши швидкість. Це призвело до втрати контролю над авто та виїзду за межі проїзної частини дороги, в результаті чого автомобіль перекинувся.

Унаслідок аварії постраждали водій автомобіля та його 46-річний пасажир. Їх негайно доставили каретою швидкої медичної допомоги до лікарні. На жаль, водій від отриманих травм помер в лікарні. Другий постраждалий отримав численні ушкодження тулуба та перебуває на лікуванні.

За даним фактом слідчі поліції розпочали провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  Автомобіль поміщений на арештмайданчик, призначені судові експертизи, встановлюються всі обставини події, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині вчора, 9 вересня, о п'ятій годині вечора в місті Біляївка сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій автомобіль Mitsubishi Lancer з’їхав з дороги та перекинувся. Внаслідок аварії  водій автомобіля загинув.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися