Смертельна ДТП на трасі Одеса – Рені: подробиці трагічної аварії

Поліція розслідує обставини та перевірить водія вантажівки на стан сп'яніння

Вчора вранці на трасі Одеса – Рені біля села Розселенець сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув 61-річний чоловік, який рухався на велосипеді. 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередньою інформацією, аварія трапилася, коли 41-річний житель Львівської області, керуючи вантажним автомобілем MAN з напівпричепом, рухався у напрямку міста Рені. По дорозі він здійснив наїзд на громадянина, який переїжджав на іншу сторону дороги на велосипеді у попутному напрямку. Від отриманих травм чоловік, загинув на місці події.

Поліцейські прибули на місце ДТП і розпочали розслідування події. Водія вантажівки буде перевірено на стан сп'яніння, хоча за зовнішніми ознаками він здавався тверезим.

На місці працюють слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУНП в Одеській області, СОГ та група реагування патрульної поліції Одеського районного управління поліції № 2. Правоохоронці встановлюють всі обставини події. Вирішується питання щодо внесення до ЄРДР відомостей за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) ККУ, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині вчора, 9 вересня, близько шостої години вечора на автодорозі, яка сполучає Подільськ і Балту, сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок перекидання автомобіля Toyota Avensis від отриманих травм загинув водій.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися