На Одещині прикордонники виявили шістьох порушників за допомогою дрона (відео)

Порушники намагалися вночі проникнути на територію Молдови з Одещини

Вночі прикордонники Подільського загону виявили та затримали шістьох порушників державного кордону поблизу населеного пункту Лучинське, що на Одещині. Він намагався потайки проникнути до території Молдови, користуючись нічною порою. 

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Близько населеного пункту Лучинське, розташованого на Одещині, прикордонники Подільського загону виявили нічного порушення кордону з Молдовою завдяки використанню безпілотного літального апарату (БПЛА) з тепловізійною камерою. У результаті операції було виявлено шістьох громадян України, які намагалися нелегально перетнути кордон.

На затриманих були складені протоколи про вчинення адміністративного правопорушення згідно зі статтею 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Отримані матеріали вже направлені до суду для вирішення подальших заходів щодо порушників.


Нагадаємо, що прикордонники Подільського загону за допомогою безпілотника виявили та затримали автомобіль, на якому порушники намагалися виїхати за кордон в селі Гребеники, що на Одещині. В такий спосіб четверо осіб хотіли незаконно проникнути на територію Молдови.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися